Català / Castellano    
  
Borsa de Treball > Infermera-Infermer-hospitalització

INFERMERA/INFERMER D’HOSPITALITZACIÓ

Hospital Plató busca Infermera/Infermer d’hospitalització
Si comparteixes la vocació d'excel·lència, compromís ètic i solidaritat amb les persones, és que estàs en línia amb els nostres valors com organització enfocada a les persones.

Hospital Plató és referent amb el seu model de gestió d'excel·lència (Model EFQM) i el model de Gestió Social pel seu compromís amb els seus professionals i el seu entorn social. Durant el 2018 hem estat guardonats com una de les millors empreses per treballar en l'àmbit sanitari, dins el rànquing Great Place To Work.

A continuació trobaràs tots els detalls de l’oferta:


REQUISITS

  • Llicenciat / Llicenciada en Infermeria.
  • Inscripció al COIB.
  • Experiència professional demostrable en àrees d'hospitalització.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA CONVOCADA

  • Relació contractual: contracte laboral
  • Categoria professional: Infermer/a.
  • Horari: 07.00 a 14.15 – 14.00 a 21.15 – 21.00 a 07.15 segons necessitats.
  • Salari segons marc legal vigent

Les persones interessades poden enviar les seves sol·licituds a seleccio@hospitalplato.com o a través de la pestanya Treballa amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o pregunta relacionada amb el procés de presentació de candidatures, es pot posar en contacte amb la Unitat de Gestió del Coneixement i Desenvolupament Professional: seleccio@hospitalplato.com; 93 306 99 00 – extensió 3708, de 08.00h a 17.00h o al c/ Copèrnic, 61 – 63 (3a planta), de Barcelona.


L’Hospital Plató posa en pràctica el principi d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes en tots els seus llocs de treball.
Per garantir la màxima imparcialitat i equitat en el procés de selecció, preguem no adjuntar la vostra fotografia al CV.
La comissió de selecció de l’Hospital Plató vetlla per garantir la transparència i equitat dels processos de selecció de persones comandaments i càrrecs intermedis.

 

  

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa