Català / Castellano    
  
Ciutadania > Educació i salut

Educació i salut

A Hospital Plató treballem, des de fa temps, en l’elaboració i realització d’actuacions destinades a oferir eines i coneixements que permetin l’adopció d’un estil de vida saludable per part de la població, a fi i efecte d’incidir en la prevenció de malalties. Aquestes accions s’emmarquen dins la Comissió Educació i Salut, que tracta de difondre i promoure hàbits saludables.

En l’àmbit hospitalari, els/les nostres professionals fomenten diàriament l’educació sanitària dels/de les pacients, i al mateix temps de familiars i cuidadors/es, amb l’objectiu de:

  • Ampliar els seus coneixements sobre l’ús del sistema d’assistència sanitària.
  • Desenvolupar la seva capacitat d’autocura (necessari en posterioritat a un determinat procés de malaltia).
  • Facilitar les pautes per millorar el seu estil de vida.

D’altra banda, com a hospital de referència de la nostra zona d’influència, som conscients que tenim una gran responsabilitat amb els ciutadans i ciutadanes. És per aquesta raó que, ja fa uns anys, es duen a terme des de l’Hospital iniciatives en forma de xerrades, tallers i altres accions en les que l’eix central és la promoció de la salut. A través d’aquestes accions es pretén:

  • Facilitar instruments i coneixements que permetin a la població gestionar el seu propi procés de salut.
  • Sensibilitzar a la població sobre la importància de mantenir uns hàbits saludables.

Els principals grups d’interès del barri de Sarrià – Sant Gervasi a qui s’han destinat aquestes accions són les escoles i les associacions de gent gran.

Informació de contacte: gemma.gallardo@hospitalplato.com

Consulta els Tríptics d’Educació i Salut

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa