Català / Castellano / Pacient Internacional    

Pla d'obres 2016 - Projecte de Rehabilitació Finalitzat

PROJECTE DE REHABILITACIÓ

Estem millorant les nostres instal·lacions per a tu, a través de la reforma, rehabilitació i millora de la façana i perímetre exterior


L’Hospital Plató ha rehabilitat el seu perímetre i façana exterior amb la finalitat de millorar l’accessibilitat al centre sanitari. Les obres es van iniciar el 28 de novembre de 2016 i han finalitzat el 25 d'octubre de 2017.  

Les obres de rehabilitació han consistit a millorar l’accés i perímetre de l’edifici a través de l’enderroc del mur exterior, amb la finalitat d’obrir l’espai al barri i oferir espais de lleure als veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi a la zona del jardí de l’Hospital. Les obres han respectat la protecció medi ambiental i s'ha replantat el jardí, dedicant un espai de l'entrada principal (carrer Plató 21) a un jardí - mur vertical, el més gran de Barcelona. També s'ha rehabilitat la façana i s'ha millorat l’accés de les ambulàncies a les urgències del centre. 


Gràcies per la vostra col·laboració durant aquests mesos intensos d'obres. Preguem que disculpeu les molèsties ocasionades. Posem a la teva disposició un correu electrònic de contacte i un telèfon amb la finalitat que ens puguis fer arribar les teves consultes, suggeriments i/o altres comentaris al respecte: 

correu electrònic: remodelacioexterior@hospitalplato.com

telèfon: 93 306 99 13

 

Copyright 2018 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa