Català / Castellano    
  
Ciutadania > Com contactar > Grups d´interès

GRUPS D'INTERÈS

Per tal de planificar adequadament la seva visita al nostre hospital, li agrairíem que respongués les preguntes del següent qüestionari; amb les seves respostes podrem planificar agendes i enfocar els continguts de la seva visita cap a les seves àrees d’interès.

Si us plau, respongui a aquestes preguntes:

OBJECTIU PRINCIPAL DE LA SEVA VISITA

Quin és l’objectiu / motiu de la seva visita?

Proposta temes d’interès ( si us plau, especifiqui amb detall els temes d’interès per poder identificar als professionals experts):

Documentació / informació d’interès ( si us plau, especifiqui si interessa veure alguna documentació o sistema d’informació per disposar la logística adequada a la visita):

Com ha conegut Hospital Plató?

Comentaris

 

DADES DE CONTACTE

Organització:
Persona de contacte:
Càrrec /Responsabilitat:
Email:

 

PROPOSTA DATA DE LA VISITA

Data d’arribada:   Data de sortida:
Horari:   En cas d’oferir refrigeri, es requereix algun tipus de dieta específica?

 

PARTICIPANTS

Nom i Cognoms   Càrrec/
Responsabilitat
  Email
   
   
   
   
   

 

REFERENT A LA SEVA ORGANITZACIÓ

Quins són els seus resultats i processos més interessants per a compartir?

Enviar

Nota Legal: La persona que es registra autoritza expressament l'Hospital Plató Fundació Privada a que inclogui les dades que figuren en els camps anteriors en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal amb l'objectiu de mantenir-se en contacte amb l'usuari i facilitar-li informació. El responsable d'aquest fitxer és la Hospital Plató Fundació Privada. Les dades de caràcter personal que ens hagi facilitat seran tractades per l'Hospital Plató (C/Plató, 21, Barcelona 08006, Tel. 933 069 900) d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP), a efectes de l'exercici dels drets d'accés, rectificació i cancelació previstos per aquesta llei. Hospital Plató Fundació Privada es compromet a utilitzar aquestes dades única i exclusivament per a la finalitat per a la que van ser sol·licitades i a no cedir-les a terceres persones sense el consentiment de l'usuari.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa