Català / Castellano    
  
Inici
Hospital Plató
Som una Fundació sense ànim de lucre integrada al Sistema Sanitari Integral d'Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).
Borsa de Treball

 

Ajuda a Senegal
Jornades Salut al carrer

Accedeix a la intranet

On Som /Contacte
Hospital Plató 

c/ Plató, 21
08006 Barcelona 
T. 93 306 99 00

hospital@hospitalplato.com 

+INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

  Notícies de l'Hospital
Realitzem un taller d’exercicis terapèutics per prevenir el dolor

Realitzem un taller d’exercicis terapèutics per prevenir el dolor

Els membres del Grup Sense Dolor es van moure contra el dolor, en un taller que pretenia millorar la força i resistència muscular, treballar l'equilibri i reeducar la marxa

Author: Cristina Grané/dimecres, 26 de febrer de 2020/Categories: Actualitat, Notícies, Consells de Salut

Rate this article:
No rating

El Grup Sense Dolor Plató va celebrar el primer taller d’exercicis terapèutics amb un gran èxit d’assistència. Els participants van realitzar diferents exercicis amb l’objectiu de prevenir el dolor i millorar el seu dia a dia. Tot plegat, amb l’ajuda de Mirna Padre, fisioterapeuta de la Corporació Fisiogestión Sant Gervasi, que els va guiar durant tota la pràctica.
 

   


Es tracta del primer taller d’exercicis que organitza el Grup Sense Dolor Plató, i es preveu que se’n celebrin de nous per donar la opció de provar aquesta activitat a la resta de membres del grup. En definitiva, es pretén aconseguir un envelliment actiu i saludables de les persones pacients de l’Hospital Plató.

PRÒXIMA ACTIVITAT

El grup un nova xerrada el dimecres 11 de març. En aquest cas es parlarà d’Osteopatia i la importància de la relaxació, entre d’altres. A continuació podeu consultar el programa:

 

En cas de voler assistir, us podeu inscriure al telèfon 93.306.99.00 (ext. 3913) o bé enviant un mail a plato.dolor@hospitalplato.com.

 

Number of views (358)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

[Veure més noticies...]

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa