Català / Castellano    
  
Inici
Hospital Plató
Som una Fundació sense ànim de lucre integrada al Sistema Sanitari Integral d'Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).
Borsa de Treball

 

Ajuda a Senegal
Jornades Salut al carrer

Accedeix a la intranet

On Som /Contacte
Hospital Plató 

c/ Plató, 21
08006 Barcelona 
T. 93 306 99 00

hospital@hospitalplato.com 

+INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

  Notícies de l'Hospital
Un estudi liderat per la dermatòloga Alba Català apunta que el coronavirus pot provocar erupcions cutànies

Un estudi liderat per la dermatòloga Alba Català apunta que el coronavirus pot provocar erupcions cutànies

S'han detectat marques a la pell i penellons en pacients de totes les edats. De moment ja s'han recollit més de 400 casos de pacients amb coronavirus

Author: Cristina Grané/dilluns, 27 d’abril de 2020/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

La Dra. Alba Català, dermatòloga de l’Hospital Plató, ha iniciat un estudi per investigar la relació de les erupcions cutànies i la Covid-19. Es tracta d’un estudi coordinat conjuntament amb la Dra. Cristina Galván, de l’Hospital Universitari de Móstoles, a Madrid, i el Dr. Gregorio Carretero de l’Hospital Universitari Gran Canària Doctor Negrín.

No es tracta d’un símptoma greu, sinó un senyal que pot alertar que tenim o hem passat el coronavirus. De moment, amb els 400 casos recollits, s’ha pogut veure que les erupcions no actuen igual en nens que en adults. En els infants es manifesta en forma de penellons, en canvi en els adults, predominen la urticària o una erupció similar a la varicel·la.

En cas de tenir símptomes similars, no cal espantar-se, ja que no significa necessàriament que s’hagi passat la malaltia. S’aconsella posar-se en contacte amb el seu metge de família o dermatòleg telefònicament i explicar-li la situació, sense acudir en persona a l’hospital.

 

Number of views (180)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

[Veure més noticies...]

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa