Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató rep el premi a la Qualitat en Sanitat en Responsabilitat Social de la Fundació Avedis Donabedian

Hospital Plató rep el premi a la Qualitat en Sanitat en Responsabilitat Social de la Fundació Avedis Donabedian

Author: Arantza Gross/dimecres, 20 de gener de 2016/Categories: Events, Notícies

Rate this article:
5.0

 

En l’acte, el jurat va destacar que “la responsabilitat social forma part de la planificació estratègica i del Pla d’Ètica Corporatiu d’aquest Hospital, que compta amb diverses acreditacions com l’EFQM 500+ i la ISO-14001 entre d’altres. Treballen amb enquestes de percepció dels seus grups d’interès i porten a terme accions de participació ciutadana, així com d’altres accions que vetllen per la salut física i psicosocial dels seus treballadors. Tenen definits procediments de no discriminació i un pla d’igualtat d’oportunitats. Presenta accions relacionades amb la seguretat i protecció de la informació de l’usuari i tenen en marxa accions per avaluar i triar proveïdors socialment responsables, principalment als àmbits de gestió de la cadena de valor. Ofereixen dades comparades de gestió econòmica, així com auditories externes per al control dels comptes anuals.” 

També hem patrocinat, per quart any consecutiu, el premi Avedis Donabedian a l’excel·lència en qualitat en Integració Social, amb l’objectiu de reconèixer la tasca de les institucions que presenten els seus projectes de prevenció i abordatge de l’exclusió social. Aquest any, la institució guardonada ha sigut la Fundació Quatre Vents, per la seva dedicació a l’atenció a la infància, la família i a la dona, sense recursos econòmics i en risc d’exclusió social. A través dels nombrosos projectes que la Fundació porta a terme, com el Casal, Menjador Infantil, Pis d’acollida, Compartim el joc o Llar de recuperació, es facilita una atenció integral a la infància i a la família en situació de risc social, s’acompanya a la família i a la dona, sense llar, per aconseguir una vida digna i autònoma, i es dignifica a les persones excloses de la societat, ajudant a la seva reintegració. La Sra. Núria Llaberia, vicepresidenta del Patronat d’Hospital Plató, va fer entrega del premi a la Sra. Lita Álvarez, Directora de la Fundació Quatre Vents.

I per primer any, hem col·laborat amb el patrocini del premi a l’excel·lència en Atenció Social amb participació d’equips de salut, patrocinat per l’Aliança d’Hospitals Els 4 Gats. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer la tasca de les organitzacions que presten atenció social promovent la participació d’algun nivell del sistema de salut per millorar l’efectivitat i la seguretat en la prestació de l’atenció a la persona i que desenvolupen en el seu dia a dia activitats per a la millora contínua de la qualitat assistencial. La institució guardonada ha sigut el Centre Riudeperes, que disposa d’un servei d’acollida residencial i d’un servei d’acollida diürn, ambdós destinats a persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen suport generalitzat i que poden presentar problemes de salut i/o de salut mental afegits.

 

 

Number of views (2201)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa