Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató participa en la XVI Conferència Internacional d’Atenció Integrada organitzada per la IFIC a Barcelona

Hospital Plató participa en la XVI Conferència Internacional d’Atenció Integrada organitzada per la IFIC a Barcelona

El centre va presentar quatre projectes, dels quals dues van ser nominats al Premi d’Atenció Integral 2016

Author: Laia/dilluns, 30 de maig de 2016/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Hospital Plató va participar en la XVI Conferència Internacional d’Atenció Integral els passats 23, 24 i 25 de maig. La presentació Participació dels professionals en les Jornades Estratègiques, La Teoria del Joc: un cas d’estudi, explicava la iniciativa celebrada en el marc de les Jornades Estratègiques de 2015, en les que hi van participar més de 200 professionals del centre. Quatre dinàmiques de joc, amb uns objectius definits per reforçar els valors i les actituds corporatives de l’Hospital. Aquí en teniu un petit resum: https://www.youtube.com/watch?v=A6r9OmxmaAI

 

Una de les altres presentacions va ser Atenció integral dels pacients crònics complexos a Hospital Plató. Es va parlar del model d’atenció integral d’aquests pacients, implantat l’any 2012, i dels resultats sobre l’experiència adquirida al llarg d’aquests quatre anys.

Aquestes dues van ser nominades al Premi d’Atenció Integral 2016, quedant finalistes entre les que es van presentar en aquesta edició.

 

D’altra banda, es van presentar dos pòsters. Salut al carrer, el nostre compromís amb la comunitat feia difusió del projecte Jornades de Salut al Carrer, que des de 2012 es va engegar per apropar la salut als veïns i veïnes de Sarrià-Sant Gervasi. A través del següent link es pot visualitzar una de les Jornades de Salut al Carrer celebrades l’any 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=pAVp8AjR7Go

 

En el cas de Accessibilitat intra-centres, grup de l’Àrea Integral de Salut de Barcelona Esquerra, s’explicava la millora dels circuits entre els diferents proveïdors de salut de l’Àrea Esquerra de Barcelona. Una iniciativa presentada en representació de l’AISBE, que té per objectiu principal posar el pacient al centre del procés assistencial.

Així doncs, Hospital Plató va poder compartir les seves bones pràctiques amb els més de 1.000 professionals del món sanitari que hi van assistir. 

Number of views (1295)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa