Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Continua la col·laboració entre Hospital Plató i l’Hospital Youssou Mbargane Diop de Rufisque, al Senegal

Continua la col·laboració entre Hospital Plató i l’Hospital Youssou Mbargane Diop de Rufisque, al Senegal

Diferents professionals del Senegal han realitzat una estada formativa durant una setmana de setembre

Author: Laia/dilluns, 26 de setembre de 2016/Categories: Notícies

Rate this article:
5.0

Hospital Plató continua tirant endavant el ‘Projecte d’Ajuda al Senegal’. Aquest mes de setembre ha rebut la visita de diferents professionals de l’hospital Youssou Mbargane Diop de Rufisque, al Senegal, que han fet una estada formativa, ampliat els seus coneixements tot formant-se al costat dels professionals d’Hospital Plató.

Alhora, s’ha aprofitat per fer entrega de material mèdic per millorar l’atenció dels pacients i també dels seus professionals. Concretament, un maniquí de pràctiques per a la RCP ‘Resusci Anne’ i un maletí d’optometrista.

Es tracta d’estades fonamentals i imprescindibles per a ells i que els ajuda en el seu dia a dia, millorant els serveis mèdics de l’Hospital senegalès. Han ampliat coneixements en l’àmbit de l’atenció d’urgències, de ginecologia i de gestió hospitalària.

Van profitar per fer una xerrada a la sala d’actes de l’hospital sobre el Paludisme a Senegal, les seves conseqüències i procediments clínics per actuar en els casos simples i greus, així com el tractament més adequat. Van finalitzar la xerrada fent recomanacions per a les persones que vulguin viatjar a Senegal.

Tot plegat, dins el ‘Projecte d’Ajuda al Senegal’, que té com a finalitat millorar les condicions de salut i la reinserció de la joventut al Senegal, a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. Una iniciativa que va néixer el 2010 i que a dia d’avui segueix més viva que mai a Hospital Plató. 

Number of views (1304)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa