Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató renova el segell EFQM amb més de 600 punts

Hospital Plató renova el segell EFQM amb més de 600 punts

Es tracta d'una distinció que concedeix el Club Excelencia en Gestión i Bureau Veritas

Author: Laia/divendres, 30 de setembre de 2016/Categories: Notícies

Rate this article:
5.0

Hospital Plató ha renovat el segell 500+ que va aconseguir el 2011, en aquest cas, però, superant els 600 punts després d’una exigent i detallada avaluació.

Aquesta distinció reconeix el model de gestió d’Hospital Plató d’acord amb els paràmetres del més alt nivell en l’àmbit internacional.

Sobretot s’ha posat en valor el bon lideratge de l’equip directiu, amb una forta implicació i un tracte proper amb els professionals i pacients de l’hospital. També s’ha destacat la bona gestió dels processos assistencials, així com una adequada gestió de les persones.

El compromís amb la transparència, incorporant el portal del bon govern, el desplegament del Pla Estratègic de l’hospital i la cura del medi ambient i la sostenibilitat també han estat factors claus per atorgar finalment el segell 500+ a Hospital Plató, la màxima distinció dins del Model EFQM

El Club Excelencia en Gestión (CEG) és una associació privada sense ànim de lucre que té per objectiu potenciar la competitivitat global d’organitzacions i professionals. Vol ser un lloc de referència per a l’intercanvi de coneixement, així com ser identificat com un generador d’opinió per als entorns de gestió, tant a nivell nacional com internacional.

D’aquesta forma el segell reconeix la millora continua de l’hospital i l’excel·lència en la gestió empresarial del centre sanitari barceloní.

Una distinció que no s’hauria aconseguit sense la col·laboració dels seus treballadors, la seva implicació, vocació i motivació, i que ha fet possible assolir aquest important reconeixement internacional.

Si vols conèixer més informació sobre el Segell Europeu d’Excel·lència o el model EFQM, t’animem que visitis la seva Web.

Number of views (1232)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa