Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató rep el distintiu Etiqueta Responsable

Hospital Plató rep el distintiu Etiqueta Responsable

Es tracta d'una distinció que atorga l'Associació +Responsables, entitat promoguda per Ingeniería Social, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

Author: Laia/dijous, 20 d’octubre de 2016/Categories: Actualitat, Events, Notícies

Rate this article:
5.0

L’acte de lliurament del distintiu Etiqueta Responsable va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona, on Hospital Plató va rebre el certificat de la mà de la Sra. Elena López, Sòcia i Directora d’Ingenería Social i Presidenta de l’Associació +Responsables, i representants de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Fundació Bancària La Caixa.

El distintiu Etiqueta Responsable és una iniciativa de l’Associació +Responsables, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’un certificat que reconeix la gestió socialment responsable de les entitats que l’obtenen, evidenciant les seves bones pràctiques empresarials amb valors. La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a visualitzar les organitzacions que aposten per la gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i ambiental. L’Etiqueta permet explicar els compromisos responsables de les organitzacions que l’obtenen de forma senzilla i accessible, reflectint els seus 10+1 compromisos en aquests tres àmbits. Anualment cal verificar aquests compromisos.

L’Etiqueta Responsable compta amb un procés d’informació de compromís públic a masresponsables.org i a les xarxes socials, i un procés de Verificació anual que contempla la participació obligatòria a la Jornada de Portes Obertes en el marc de la Setmana de la Responsabilitat Social per rebre als grups d’interès a les nostres instal·lacions.

Poden consultar en el següent link l’Etiqueta Responsable d’Hospital Plató: masresponsables.org

L'Hospital Plató també va participar en les conferències SOC – ECO – AMB sobre bones pràctiques empresarials, presentant la iniciativa “Salut al Carrer”, en el marc de les conferències socials, compartint taula amb l’Ajuntament de Barcelona, que va presentar la seva bona pràctica sobre “Contractació Pública responsable amb criteris socials i ambientals”, i Serhs, amb la pràctica “Conciliar és cosa de Serhs”.

Number of views (1570)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa