Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Jornada Hospital Plató contra la violència masclista 2016

Jornada Hospital Plató contra la violència masclista 2016

Author: Laia/dijous, 17 de novembre de 2016/Categories: Actualitat, Events

Rate this article:
No rating
En el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Hospital organitza el dia 23 de novembre la Jornada Hospital Plató contra la violència masclista 2016.

 

La Jornada començarà a les 10.00h a l'entrada principal de l'Hospital, on professionals i membres de la Comissió d'Igualtat i Diversitat de l'Hospital informaran a pacients i familiars amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar a la població sobre la violència masclista, brindant informació sobre la intervenció coordinada que ofereixen els recursos públics disponibles.

 

A les 12.00h tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital (a la 3a planta) l'activitat cultural DONES GRANS, GRANS DONES. Violència i vellesa femenina al cinema. Aquesta acció, promoguda per l'Associació Trama Serveis Culturals va dirigida a la ciutadania (professionals, pacients i comunitat d’Hospital Plató), i tractarem de posar en relleu com el cinema ha tendit a ignorar les dones grans, relegant-les a papers menors i, moltes vegades, amb una forta càrrega negativa.

 

Per més informació sobre la Jornada podeu consultar el programa en el document adjunt. 

Per registrar-vos i confirmar la vostra assistència a l'activitat que tindrà lloc a les 12.00h (Dones grans, grans dones), podeu enviar un correu electrònic a l'adreça comunicacio@hospitalplato.com, indicant el vostre nom.

 


Number of views (1218)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa