Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
La Dra. Rosa Bori Tuneu guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2016

La Dra. Rosa Bori Tuneu guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2016

El COMB atorga els Premis a l’Excel·lència Professional 2016

Author: Laia/dimarts, 29 de novembre de 2016/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
3.6

El passat dilluns 28 de novembre el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) va lliurar en un acte institucional celebrat al Teatre Romea, els Premis a l’Excel·lència Professional a 51 metgesses i metges, i quatre equips assistencials de Barcelona, que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en la seva activitat professional.

A l’acte hi van assistir Oriol Junqueras, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda; Jaume Padrós, president del COMB; Elvira Bisbe, vicepresidenta del COMB, i Gustavo Tolchinksy, secretari del COMB.

A través dels Premis Excel·lència Professional, el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la tasca de professionals sanitaris catalans que destaquen per la seva activitat professional, excel·lència, recorregut, honestedat, compromís, altruisme i integritat. 

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des del 2004 i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del COMB són un reconeixement públic a la tasca de professionals sanitaris catalans que destaquen per les seves trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El COMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Number of views (3687)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa