Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Xerrada sobre voluntariat del Projecte Ajuda a Senegal

Xerrada sobre voluntariat del Projecte Ajuda a Senegal

Author: Laia/dijous, 1 de desembre de 2016/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
3.5

La xerrada, a la que han assistit més de 50 persones, s’ha centrat en les experiències i vivències de quatre professionals de l’hospital que recentment han col·laborat com a voluntàries a l’Hospital Youssou Mbargane Diop, dins del Projecte Ajuda a Senegal que Hospital Plató impulsa des del 2010 a la població senegalesa de Rufisque. Les infermeres Carme Tablero, Fina Utrera, Lucía Martínez i Isabel Lorca han parlat del projecte, de què van viure i sentir durant la seva estada com a voluntàries, de necessitats formatives, de què van fer i com col·laborar com a voluntaris. Les voluntàries han coincidit en destacar que “aquest voluntariat ha sigut una experiència, simplement increïble, impossible d’oblidar, tot i el nostre ampli bagatge professional” (algunes d’elles fa més de 30 anys que treballen a Plató!). També han expressat les seves ganes de tornar amb la finalitat de seguir col·laborant en la formació continuada dels professionals de l’hospital senegalès.

L’Anna Jover, directora de Gestió Social i Corporativa ha presentat breument els resultats aconseguits al llarg d’aquests sis anys de col·laboració en aquest projecte internacional, destacant la construcció d’un bloc quirúrgic i postoperatori, l’entrega de més 2,000 ulleres graduades entre la població, els 10 viatges de voluntariat realitzats amb finalitats formatives i l’entrega de material mèdic i un ambulància per millorar l’atenció als pacients. I ha posat especial èmfasi en l’agraïment a la tasca dels voluntaris i voluntàries, així com a les aportacions dels donants, que fan possible que a dia d’avui aquest projecte segueixi més viu que mai.


Sobre el Projecte Ajuda a Senegal

Des de l’any 2010 l’Hospital Plató impulsa el Projecte Ajuda a Senegal amb la finalitat de millorar les condicions de salut de la població senegalesa de Rufisque. L’objectiu és millorar els serveis mèdics de l’Hospital Youssou Mbargane Diop i ajudar a la inserció de nens i joves a través de l’escolarització i l’esport, a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. 

Number of views (1206)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa