Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Reconeixement als professionals amb més agraïments 2015 i a les persones que es jubilen 2016

Reconeixement als professionals amb més agraïments 2015 i a les persones que es jubilen 2016

El passat divendres 16 de desembre es va celebrar a la sala d’actes de l’Hospital Plató l’acte d’entrega de reconeixements als professionals amb més agraïments de pacients 2015 i a les jubilacions del 2016.

Author: Laia/divendres, 16 de desembre de 2016/Categories: Actualitat, Events, Notícies

Rate this article:
No rating

En el marc de la celebració de l’aperitiu de Nadal 2016, va tenir lloc l’acte d’entrega dels reconeixements als professionals que al llarg del 2015 han rebut més agraïments per part de pacients. En aquesta ocasió, han sigut quatre els professionals que han rebut més agraïments i que han sigut reconeguts amb un detall. Els quatre professionals amb més agraïments del 2015 han sigut el Dr. Raimon Camps, Cap de Servei de Medicina Interna; la Sra. Mª Carmen García, Treballadora Social; la Dra. Mercè Bohé, adjunta al Servei d’Otorinolaringologia; i el Dr. Josep Roca, del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. El Dr. Jordi Pujol, Director General, ha destacat com transmeten els valors de l’hospital aquests quatre professionals a través del seu tarannà i saber fer diari. Els professionals guardonats han fet extensiu el seu reconeixement als seus respectius equips i a les persones amb les qui col·laboren transversalment per donar la millor atenció possible al pacient.

En el mateix acte també s’ha reconegut la trajectòria dels professionals que s’han jubilat aquest any 2016. Els professionals jubilats són el Sr. Manel Calvo, la Sra. Aurèlia Lafuente i la Sra. Juana Abrié. Des de la Direcció s’ha agraït la tasca i implicació d’aquests tres professionals i se’ls ha convidat a seguir formant part del Club de Voluntariat de l’hospital, amb la finalitat de seguir vinculats a les accions socials que es porten a terme. 

Number of views (1530)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa