Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató posa a la venda el seu Calendari solidari 2017

Hospital Plató posa a la venda el seu Calendari solidari 2017

Aquest any les i els professionals de l’hospital hem creat el Calendari solidari per l’exercici 2017, amb la finalitat de recaptar diners per millorar el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Youssou Mbargane Diop de Rufisque, al Senegal.

Author: Laia/dimecres, 28 de desembre de 2016/Categories: Actualitat

Rate this article:
No rating

El calendari se centra en el Projecte d’Ajuda al Senegal que l’hospital impulsa des de l’any 2010 amb la intenció de millorar les condicions de salut de la població senegalesa de Rufisque. L’objectiu del projecte és millorar els serveis mèdics de l’Hospital Youssou Mbargane Diop a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació.

El calendari està a la venda a la Unitat d’Admissions de l’hospital, amb una donació mínima de 2€. L’import íntegre recollit per la venda d’aquests calendaris es destinarà a millorar el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Youssou Mbargane Diop de Rufisque.

Les fotografies del calendari han sigut preses per professionals de l’Hospital Plató en els diferents viatges de voluntariat realitzats al llarg d’aquests sis anys. També hi consten les principals fites assolides gràcies a l’esforç, implicació i donacions de les persones voluntàries durant aquests anys.

Si encara no tens el teu Calendari solidari 2017, passa’t per la Unitat d’Admissions i ajuda’ns a seguir millorant les condicions de l’Hospital de Rufisque. 

Number of views (1029)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa