Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató, entre les empreses europees líders en Excel·lència

Hospital Plató, entre les empreses europees líders en Excel·lència

L'organització sanitària renova el seu Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+

Author: Laia/dilluns, 30 de gener de 2017/Categories: Actualitat, Events

Rate this article:
5.0

Hospital Plató rebrà el pròxim 1 de febrer el Segell d'Excel·lència Europea 500+, el màxim nivell de reconeixement del Segell d'Excel·lència Europea que atorga el Club Excelencia en Gestión, únic representant oficial a Espanya de la European Foundation Quality Management (EFQM). Aquesta distinció ha estat obtinguda després del procés d'autoavaluació i avaluació externa realitzada per Bureau Veritas i el Club Excelencia en Gestión.


Consolidar el màxim nivell per tercera edició consecutiva i aconseguir una puntuació superior als 600+ distingeix a Hospital Plató com una organització orientada cap a l'excel·lència. Aquesta distinció suposa un reconeixement en l’àmbit europeu que tan sols aconsegueixen les organitzacions capaces de desenvolupar la gestió de la seva activitat amb el més alt grau d'excel·lència, tant interna com a externament, i que suposa la consolidació de l'excel·lència en la gestió, adaptant-se als canvis socials i propis del sector.

 

Els resultats de l'avaluació externa posen de manifest que l'organització disposa d'un potent enfocament cap a processos i indicadors, mantenint un bon lideratge que es reflecteix en el tracte personal, la proximitat i la implicació i assumpció de responsabilitats per part dels professionals, així com uns bons resultats clau en coherència amb la seva gestió.

 

“És un orgull per a nosaltres que l’Hospital Plató reafirmi amb aquest Segell el seu camí cap a l’excel·lència i mostri la seva magnífica gestió a l’exterior, contribuint amb el seu exemple a la millora de la competitivitat del nostre país”, afirma Ignacio Babé, secretari general del Club Excelencia en Gestión. Amb la renovació del Segell d'Excel·lència Europea 500+ Hospital Plató evidencia l'impuls sostingut i millorat de la seva trajectòria cap a l'excel·lència.

 

“Hospital Plató, amb la renovació d’aquest segell avança i es consolida en el seu ferm compromís amb la societat i l’excel·lència, en línia amb la seva estratègia enfocada tant a l’excel·lència assistencial com a la sostenibilitat social i econòmica, definida en el seu ideari. Les auditories que realitza Bureau Veritas para atorgar el segell confirmen i validen aquesta vocació de l’hospital per aconseguir una millora de la qualitat en l’atenció als seus pacients”, senyala José Luis Manglano, president executiu de Bureau Veritas.

 

Un camí cap a l'excel·lència

Hospital Plató va apostar fermament pel seu compromís amb l'excel·lència adoptant el Model EFQM d'Excel·lència ja l'any 2003, havent obtingut per 2006 i 2008 els reconeixements de Segell d'Excel·lència Europea 400+, i per 2010, 2013 i 2016 el reconeixement de Segell d'Excel·lència Europea 500+. El Segell d'Excel·lència Europea reconeix la gestió excel·lent de les organitzacions i s'atorga després dels resultats d'una avaluació externa. Els quatre nivells dels Segells (Compromís cap a l'Excel·lència, 300+, 400+ i 500+) permeten determinar el grau de maduresa, desplegament, implementació i resultats aconseguits per l'organització en el marc del Model de Gestió EFQM.


Acte de lliurament del Segell d'Excel·lència Europea 500+

L'acte de lliurament del reconeixement Segell d'Excel·lència Europea 500+ que tindrà lloc el dimecres 1 de febrer a les 18.00h a la Sala d'Actes de l'Hospital Plató, comptarà amb la participació i ponències de:

  • Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • Dr. Pere Barceló, president del Patronat de l’Hospital Plató.
  • Dr. Jordi Pujol, director general de l’Hospital Plató. Ponència: “L’Excel·lència global. Objectiu essencial per al pacient.”
  • Sr. Ignacio Babé, secretari general del Club de Excelencia en Gestión. Ponència: “Excel·lència avui, Sostenibilitat demà”.
  • Sr. José Luís Manglano, president executiu de Bureau Veritas. Ponència “El client com a centre de les organitzacions excel·lents”.
  • Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya. Conclusió i tancament de l’acte.


Number of views (1024)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa