Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató rep el Segell d’Excel·lència Europea 500+

Hospital Plató rep el Segell d’Excel·lència Europea 500+

El Club Excelencia en Gestión i Bureau Veritas Certificación van lliurar el reconeixement Segell d'Excel·lència Europea 500+ a Hospital Plató. L’acte de lliurament va ser presidit per l’Honorable Sr. Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Author: Laia/dijous, 9 de febrer de 2017/Categories: Actualitat

Rate this article:
No rating

El passat dimecres 1 de febrer Hospital Plató va rebre el Segell d'Excel·lència Europea 500+, el màxim nivell de reconeixement del Segell d'Excel·lència Europea que atorga el Club Excelencia en Gestión, únic representant oficial a Espanya de la European Foundation Quality Management (EFQM). Aquesta distinció ha estat obtinguda després del procés d'autoavaluació i avaluació externa realitzada per Bureau Veritas i el Club Excelencia en Gestión.

 

Intervencions acte d’entrega del Segell d’Excel·lència Europea 500+

En l’acte d’entrega del Segell d’Excel·lència Europea, el Dr. Pere Barceló, president del Patronat, i el Dr. Jordi Pujol, director general de l’hospital, van destacar la implicació i dedicació dels professionals de Plató en la consecució de dita distinció. El Dr. Jordi Pujol va explicar breument les accions que es porten a terme a l’hospital amb la finalitat de fomentar els valors de l’organització i implicar a professionals, com les Jornades Estratègiques o les Jornades de Salut al Carrer, orientades a fomentar el voluntariat. I finalment, va agrair la consecució del reconeixement a totes i totes els professionals, que amb la seva tasca diària milloren els resultats aconseguits sobre els usuaris i usuàries.

 

El Sr. Ignacio Babé, secretari general del Club Excelencia en Gestión va destacar durant la seva intervenció que “obtenir el Segell 500+ amb la puntuació que heu assolit vosaltres –superior a 600 punts- té molt mèrit, i us posiciona en l’entorn sanitari com una organització amb capacitat de lideratge, aprenentatge i sostenible”. També va indicar que el repte a partir d’ara era mantenir el compromís social que té l’hospital amb la comunitat i seguir sent referents a la societat. Va concloure el seu discurs indicant que “és un orgull per a nosaltres que l’Hospital Plató reafirmi amb aquest Segell el seu camí cap a l’excel·lència i mostri la seva magnífica gestió a l’exterior, contribuint amb el seu exemple a la millora de la competitivitat del nostre país”.

 

El Sr. José Luis Manglano, president executiu de Bureau Veritas va realçar el fet que l’hospital situï a les persones com el centre de l’excel·lència, destacant l’excepcional treball i dedicació de totes les persones que van participar en el procés d’avaluació. Va finalitzar la seva ponència indicant que “Hospital Plató, amb la renovació d’aquest segell avança i es consolida en el seu ferm compromís amb la societat i l’excel·lència, en línia amb la seva estratègia enfocada tant a l’excel·lència assistencial com a la sostenibilitat social i econòmica, definida en el seu ideari. Les auditories que realitza Bureau Veritas para atorgar el segell confirmen i validen aquesta vocació de l’hospital per aconseguir una millora de la qualitat en l’atenció als seus pacients”.

 

Finalment, l’Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya va tancar l’acte reconeixent la valentia de l’hospital per sotmetre’s a aquesta avaluació, que suposa un repte a nivell organitzatiu, científic i social. També va assenyalar que “l’èxit de Plató es deu a la implicació, participació, gestió social, i a la transmissió de la missió i dels valors als professionals, es tracta de l’apropiació a través de la participació de l’hospital per part dels professionals”.

Number of views (969)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa