Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató reconegut per contribuir a la difusió de responsabilitat social i sostenibilitat en la 100 Jornada Corresponsables de Barcelona

Hospital Plató reconegut per contribuir a la difusió de responsabilitat social i sostenibilitat en la 100 Jornada Corresponsables de Barcelona

La Jornada Corresponsables ha comptat amb l’assistència de més de 400 persones, i ha posat l’accent en la comunicació responsable i els objectius de desenvolupament sostenible

Author: Laia/dijous, 9 de març de 2017/Categories: Actualitat, Events

Rate this article:
No rating

Corresponsables, mitjà de comunicació, fundació i observatori especialitzat a posar en valor la responsabilitat social i la sostenibilitat, ha celebrat la seva Jornada número 100 a l’espai Endesa de Barcelona. En la trobada s’ha presentat la dotzena edició de l’Anuari Corresponsables Espanya i s’han abordat les claus de la comunicació responsable i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

La Sra. Miriam Filella, directora de comunicació d’Endesa Catalunya, ha inaugurat la 100 Jornada Corresponsables destacant que “tots ens sentim corresponsables dels reptes socials que vivim com a societat”. Amb més de 400 assistents, el Sr. Marcos González, president editor de Corresponsables ha destacat la importància de l’Anuari Corresponsables com a mitjà per difondre bones pràctiques i impulsar la idea de corresponsabilitat.

Durant la jornada s’han presentat les principals conclusions de l’Anuari Corresponsables 2017, en el que l’hospital ha participat fent difusió de les principals bones pràctiques dutes a terme durant 2016, destacant-hi la consecució del distintiu Etiqueta Responsable i el Premi a la Qualitat en Sanitat en Responsabilitat Social.

La versió digital de la 12a edició de l’Anuari Corresponsables conté una entrevista a la Sra. Anna Jover, directora de Gestió Social i Corporativa, que destaca que “les organitzacions ens hem de comprometre a gestionar la diversitat com a prioritat estratègica, per propiciar un necessari canvi de mentalitat en la nostra societat”.

El distintiu Etiqueta Responsable que va rebre l’hospital és una distinció que atorga l’Associació +Responsables, entitat promoguda per Ingenieria Social i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’un certificat que reconeix la gestió socialment responsable de les entitats que l’obtenen, evidenciant les seves bones pràctiques empresarials amb valors.

Més informació a: http://www.hospitalplato.com/Noticies/ArticleID/121/ArtMID/478

 

El Premi de la Fundació Avedis Donabedian a la qualitat en sanitat en Responsabilitat Social que va rebre l’hospital a principis del 2016 és un reconeixement a la tasca que representen els projectes que es porten a terme respecte a prevenció i abordatge de l’exclusió social.

Més informació a: http://www.hospitalplato.com/Noticies/ArticleID/102/ArtMID/478

Number of views (1859)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa