Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Workshop sobre el tractament sense dolor de les hemorroides amb la tècnica HAL-RAR a Hospital Plató

Workshop sobre el tractament sense dolor de les hemorroides amb la tècnica HAL-RAR a Hospital Plató

El passat 15 de març es va celebrar a l’hospital un taller de treball intensiu i formació sobre el tractament sense dolor de les hemorroides a través de la tècnica HAL-RAR, una innovadora tècnica basada en la utilització de l’ecografia amb doppler.

Author: Laia/divendres, 24 de març de 2017/Categories: Notícies

Rate this article:
5.0

El servei de Cirurgia General de l’hospital ha dut a terme un nou workshop sobre el tractament sense dolor de les hemorroides amb la tècnica HAL-RAR, que consisteix a reduir l’aportació sanguínia a les hemorroides mitjançant l’ecografia doppler, seguida d’una reconstrucció anatòmica de la mucosa canal anal deformada per la malaltia. El taller, organitzat pel Dr. Carlos Hoyuela, cap de servei de cirurgia general, s’ha adreçat a cirurgians professionals provinents de l’Hospital de Basurto (Bilbao) i de l’Hospital de la Cerdanya. El taller comporta una part de formació teòrica i l’assistència a intervencions en directe per conèixer els fonaments tècnics i l’aplicació d’aquesta innovadora tècnica, en la que l’equip del servei de cirurgia general de l’Hospital n’és pioner.

 

Els estudis duts a terme per l’equip del servei de Cirurgia General de l’hospital i publicats recentment al British Journal of Surgery, han constatat una significativa reducció en la intensitat i la duració del dolor postoperatori.

Number of views (4104)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa