Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
25 d’abril, Dia Mundial del Paludisme

25 d’abril, Dia Mundial del Paludisme

Author: Laia/dimarts, 25 d’abril de 2017/Categories: Actualitat

Rate this article:
4.140.8

En el Dia Mundial del Paludisme o Malària volem compartir la presentació que ens van fer els professionals sanitaris de l'Hospital Youssou Mbargane Diop en la seva estada formativa al nostre hospital el passat mes de setembre del 2016.

La causa del paludisme és un paràsit que es transmet a les persones per la picada de mosquits infectats. Segons dades del 2015 de l'Organització Mundial de la Salut, gairebé la meitat de la població mundial està exposada al paludisme, registrant-se un total estimat de 212 milions de casos i unes 429.000 defuncions vinculades a aquesta malaltia. Els nens més petits, les dones embarassades i les persones viatgeres no immunes procedents de zones lliures de paludisme són particularment vulnerables a la malaltia en cas d'infecció. 

El diagnòstic i el tractament precoç del paludisme aconsegueixen atenuar la malaltia, evitar la mort i contribuir a reduir-ne la transmissió.  

Compartim amb vosaltres la presentació feta pels professionals de l'Hospital de Rufisque, al Senegal, on la malària hi és present: [ Descarregar document PDF ]

 

Number of views (5546)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa