Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Professionals de l’hospital imparteixen tallers de primers auxilis a alumnes de 3r d’ESO

Professionals de l’hospital imparteixen tallers de primers auxilis a alumnes de 3r d’ESO

Des de la Comissió d’Educació i Salut s’han organitzat quatre tallers de formació en primers auxilis dirigits a alumnes de 3r d’ESO de l’Institut IES Montserrat.

Author: Laia/dijous, 4 de maig de 2017/Categories: Actualitat

Rate this article:
279.485.3

Els passats 21 i 28 de març i 4 i 25 d’abril els estudiants de l’Institut IES Montserrat de Barcelona es van desplaçar fins a l’hospital per rebre formació bàsica en primers auxilis. Els tallers, impartits per professionals sanitaris de Plató i de dues hores de durada, van permetre oferir formació teòrica i pràctica als escolars de 15 anys.

Els tallers formatius en primers auxilis tenen la finalitat d’oferir un aprenentatge bàsic en reanimació pulmonar, la posició lateral de seguretat i la tècnica de Heimlich en cas d’ennuegament. Els alumnes van poder practicar en els tallers la forma correcta per realitzar una valoració inicial de la persona a socórrer, l’avís a emergències i la necessitat de practicar una de les tres tècniques anteriorment esmentades.

L’Institut IES Montserrat engloba aquesta acció en el seu programa tutorial sobre la promoció de la salut. L’objectiu de l’Institut és informar els joves en diferents àmbits de la salut com l’alimentació, el consum de drogues i la sexualitat.

Number of views (7797)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa