Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató celebra una nova Jornada de Salut al Carrer sobre “Salut i pell, prevenció del melanoma”

Hospital Plató celebra una nova Jornada de Salut al Carrer sobre “Salut i pell, prevenció del melanoma”

La protecció dels rajos del sol és imprescindible! Us esperem a Plaça Molina el pròxim dijous 25 de maig!

Author: Laia/dilluns, 22 de maig de 2017/Categories: Events

Rate this article:
5.0

Amb la finalitat d’apropar la salut al barri, Hospital Plató instal·larà una carpa a la Plaça Molina en horari de 10.00h a 18.00h, en la que diferents professionals de l’hospital donaran a conèixer els efectes nocius de l’exposició excessiva a les radiacions ultraviolades. L’objectiu és conscienciar als veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi de la importància de tenir uns hàbits saludables seguint tres senzilles mesures de prevenció del melanoma: l’exposició al sol de forma responsable i utilitzant sempre foto protecció; vigilar la nostra pell coneixent i revisant les nostres pigues; i consultar de forma regular al nostre dermatòleg/a.

 

A la Plaça Molina, a més d’informar a la població sobre mesures de Prevenció del melanoma, es revisaran pigues per part d’especialistes en Dermatologia de l’Hospital Plató i s’ensenyarà als veïns i veïnes a fer un ràpid autoexamen de forma regular, perquè cap piga quedi sense revisar.

 

Les Jornades de Salut al Carrer van néixer l’any 2012, en el context de l’educació per a la salut, amb l’objectiu d’apropar l’hospital a peu de carrer i conscienciar-lo de la importància de tenir un estil de vida saludable, amb la finalitat d’incidir en la prevenció de malalties i la promoció d’hàbits saludables.

 

Com en anteriors Jornades de Salut al Carrer, l’Hospital Plató comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament del districte de Sarrià – Sant Gervasi per tal de dur a terme aquesta iniciativa.

 

Podeu visualitzar un vídeo resum del desenvolupament d’una Jornada de Salut al Carrer sobre la Prevenció del melanoma a través del següent link:

(Plaça Molina, 9 de juny de 2016)Hospital Plató, Educació i Salut

Hospital Plató impulsa, des del 2002 i en el context de la Responsabilitat Social, la realització d’actuacions destinades a oferir coneixements que permetin l’adopció d’un estil de vida saludable per la població, a fi i efecte d’incidir en la prevenció de malalties.

 

En l’àmbit hospitalari, els professionals de l’Hospital fomenten diàriament l’educació sanitària dels pacients, els seus familiars i/o cuidadors amb l’objectiu de desenvolupar la seva capacitat d’auto cura, ampliar els seus coneixements i facilitar les pautes per millorar el seu estil de vida.

 

Com a hospital de referència a Barcelona, Hospital Plató és conscient de la seva responsabilitat envers els ciutadans, i és per aquesta raó que porta a terme diferents iniciatives amb les quals pretén sensibilitzar a la població i facilitar coneixements i eines que permetin als ciutadans gestionar el seu procés de salut.

 

Les Jornades de Salut al Carrer, nascudes l’any 2012, consisteixen a desplaçar, de forma voluntària i durant un dia, a un equip multidisciplinari de professionals que, instal·lats en una carpa ubicada en una de les places del Districte de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona, aborden temes d’interès sanitari amb la finalitat de promocionar la salut, prevenir la malaltia i traslladar a la població la importància de l’educació sanitària. Les Jornades es basen en: (1) captar l’atenció del ciutadà; (2) entrevistar, descriure i detectar els principals factors de risc per part de l’equip d’infermeria; i (3) informar sobre la malaltia tractada, visitar i realitzar proves diagnòstiques per part de l’equip mèdic especialista de forma gratuïta (en cas que sigui necessari i es detecti certa patologia, es deriva al ciutadà al seu CAP de referència).

Number of views (12046)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa