Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Anul·lada - IV Jornada Terciarisme en Càncer Digestiu

Anul·lada - IV Jornada Terciarisme en Càncer Digestiu

Author: Laia/dijous, 1 de juny de 2017/Categories: Events

Rate this article:
No rating

La IV Jornada Terciarisme en Càncer Digestiu queda anul·lada donada la coincidència amb la Jornada pel 10è aniversari de l'AIS Barcelona Esquerra.  Properament informarem de la nova data per celebrar aquesta Jornada Terciarisme. Lamentem les molèsties!


El pròxim divendres 9 de juny se celebra la IV Jornada de Terciarisme en Càncer Digestiu al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (passeig de la Bonanova, 47). 

La Jornada de Terciarisme en Càncer Digestiu és una reunió anual de totes les persones professionals implicades en el tractament del càncer digestiu (professionals sanitaris especialistes en patologia digestiva, diagnòstic per la imatge, cirurgia, oncologia mèdica i  oncologia radioteràpica). L'objectiu de la jornada és millorar la qualitat assistencial de les pacients que han de ser derivades a un centre de terciarisme per completar el seu tractament.

Aquesta jornada és organitzada per l'Hospital Clínic, l'Hospital General de Granollers, l'Hospital de Mollet, l'Hospital de Sant Celoni, l'Hospital Universitari Sagrat Cor, l'Hospital Plató i el Consorci Hospitalari de Vic, i va dirigida a totes les persones professionals interessades en aprofundir en el tractament del càncer digestiu.

Adjuntem el programa de la Jornada: Programa IV Jornada Terciarisme.pdf

Inscripcions: guillem.pujol@hospitalplato.com

Number of views (14795)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa