Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
"Sóc fan de les infermeres" xerrada de Carles Capdevila a l’Hospital Plató

"Sóc fan de les infermeres" xerrada de Carles Capdevila a l’Hospital Plató

En motiu del Dia Internacional de la Infermeria, el periodista Carles Capdevila va fer una xerrada a les persones professionals de Plató sobre la importància de la comunicació en l'àmbit sanitari.

Author: Laia/divendres, 13 de maig de 2016/Categories: Events

Rate this article:
4.3
Xerrada Carles Capdevila a l'Hospital Plató

"Per mi cada dia és el Dia Mundial de la Infermeria". Amb aquesta afirmació començava la xerrada que va oferir el periodista i filòsof Carles Capdevila 
amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria. Capdevila va voler reconèixer la gran feina que fa aquest col·lectiu "moltes vegades invisibilitzat a la societat", va assegurar.

Sota el títol 'Comunicar de bon humor també cura', el periodista va explicar, en clau d'humor, vivències pròpies on la comunicació ha estat essencial. A més, va voler remarcar que en el món sanitari una bona comunicació pot canviar la percepció que té el pacient sobre allò que se li comunica.

També va insistir en el valor de l'empatia, que en el col·lectiu de la infermeria és força comú. "Són les persones que tenen cura dels pacients, i això és molt més que curar", va afirmar. A més també va dir que era més fan de les infermeres que dels metges "perquè comuniqueu millor".

La sala d'actes de l'hospital va quedar petita i es va omplir de riures durant tota la xerrada de Capdevila, que també va explicar la seva experiència com a malalt.


Per últim, va voler fer una reflexió assegurant que "la medicina necessita un canvi, s'ha d'humanitzar". I és que amb la informatització de tots els processos sanitaris creu que ha anat en detriment de la comunicació.

Per la seva banda, la Directora d'Infermeria, Gemma Gallardo, va expressar l'alt grau de compromís i treball en equip de les persones professionals (facultatives, infermeres, administratives, etc.) , sempre en línia amb la MissióVisió i Valors, situant al pacient com el més important pels professionals de l'Hospital Plató.

Number of views (737)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa