Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El servei de dermatologia de Plató s’uneix a la campanya Euromelanoma 2017

El servei de dermatologia de Plató s’uneix a la campanya Euromelanoma 2017

Author: Laia/dilluns, 5 de juny de 2017/Categories: Events

Rate this article:
2.491.6

La Dra. Marta Alegre, cap del servei de dermatologia de Plató, i la Dra. Alba Català , adjunta del servei, destinaran el dijous 8 de juny a l’atenció de pacients que sol·licitin visita per fer-se una revisió de la pell.

 

Com altres anys, l’Hospital Plató se suma a la campanya Euromelanoma i el pròxim dijous 8 de juny col·laborarem, a través del servei de dermatologia, a la prevenció i diagnòstic precoç del càncer de pell, sota el lema “Sólo tienes una piel, protégela del daño solar”.

 

Els pacients que es visitaran el dia 8 han sol·licitat cita prèvia a través de la web de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia, http://www.euromelanoma.org/spain

 

La campanya Euromelanoma va néixer el 1999 a Bèlgica, com a Dia del Melanoma. Consistia en un examen cutani gratuït per a la detecció precoç del melanoma. Posteriorment, es va generalitzar a la resta d'Europa, passant a fer-se conèixer com a 'Euromelanoma'. Actualment compta amb la participació de 30 països i és la referència en la prevenció del càncer de pell en l'àmbit europeu, en col·laboració amb les principals organitzacions professionals de Dermatologia i Oncologia.

Number of views (16381)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa