Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Finalitza la primera fase del projecte de rehabilitació i obres de l’Hospital Plató

Finalitza la primera fase del projecte de rehabilitació i obres de l’Hospital Plató

El pròxim dilluns 3 de juliol finalitza la primera fase del projecte de rehabilitació de l’hospital, i l’entrada principal pel carrer Plató 21 tornarà a estar oberta.

Author: Laia/divendres, 30 de juny de 2017/Categories: Actualitat

Rate this article:
5.0

El 28 de novembre de 2016 l’Hospital Plató va iniciar un projecte de rehabilitació i obres de les seves instal·lacions. La durada aproximada de les obres és de 10 mesos i s’està portant a terme en dues fases.

 

El pròxim dilluns 3 de juliol finalitza la primera fase del projecte, que ha consistit en la rehabilitació del perímetre i façana exterior dels carrers Plató, Marc Aureli i Tavern. A partir d’aquesta data, l’entrada principal tornarà a ser pel carrer Plató 21. A través de l’enderroc del mur que envoltava les instal·lacions de Plató, la rehabilitació de l’entrada principal facilita l’accés de vianants i ambulàncies al centre, ofereix una visió més oberta de les instal·lacions i compta amb un jardí vertical, espais verds i una zona amb 6 màquines urbanes de joc biosaludable per promocionar la salut i promoure l’esport entre la comunitat de l’hospital.

 

Per la configuració dels espais verds de Plató s’ha comptat amb l’assessorament de World Nature (WN), que ha construït un mur verd a l’entrada principal. L’hospital s’ha sumat al projecte de Refugis WN de fauna i flora per redefinir els nous espais verds i preservar la biodiversitat de l’entorn. Més informació a: https://wnature.cat/mur-verd-hospital-plato/

 

La segona fase del projecte s’iniciarà dilluns 3 de juliol i consistirà en la rehabilitació del perímetre i façana exterior del carrer Copèrnic i la rehabilitació de la façana de l’edifici de l’hospital.

 

La finalitat d’aquest projecte és millorar l’accessibilitat al centre sanitari, actualitzar els espais exteriors de l’hospital i oferir espais més amplis que permetin obrir Plató a totes les persones del barri.

Number of views (14549)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa