Català / Castellano / Pacient Internacional    
  Notícies
Hospital Plató és un centre promotor de la salut

Hospital Plató és un centre promotor de la salut

Author: Laia/dimarts, 25 de juliol de 2017/Categories: Notícies

Rate this article:
No rating

L’Hospital Plató està adherit des de principis del 2016 a la Xarxa Internacional d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (The International Network of Health Promoting Hospitals & Health Services - HPH). Aquesta xarxa va ser promoguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) al 1992, amb la finalitat de millorar la qualitat assistencial, la coordinació entre els diferents àmbits i la participació en la sostenibilitat del medi ambient. 

Ser un hospital promotor de la salut i formar part de la Xarxa vol dir que, a més de dur a terme l’activitat pròpia que li correspon a un hospital, des de Plató es treballa i es fomenta la promoció de la salut de la població, tot col·laborant internacionalment per aconseguir una salut millor, incidint en la qualitat de l’atenció de la salut, la relació entre els hospitals i els diferents centres de salut, la comunitat, el medi ambient i les condicions i la satisfacció de pacients, familiars i professionals.

La Xarxa té com a missió la difusió i la implantació de la promoció de la salut als hospitals i centres sanitaris, convertint als seus membres en agents actius de la promoció de la salut al nostre entorn de referència.

Actualment la Xarxa està integrada per més de 700 hospitals i serveis de salut de més de 40 països. 

Mapa del món amb els hospitals i centres de salut que integren la Xarxa

 

El passat 20 de juliol representants de la HPH van fer entrega del certificat oficial que acredita a l’Hospital Plató com a membre de la Xarxa Internacional d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut, que van destacar la tasca que Plató porta a terme al seu districte de referència orientada a promocionar la salut comunitària. Com a exemples d’aquestes accions van mencionar les Jornades de Salut al Carrer, la formació en reanimació cardiopulmonar bàsica a adolescents i els tallers d’educació sanitària dirigits a persones de l’entorn.

 

Number of views (10724)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2018 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa