Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató guardonat en el V Foro de Excelencia en Sanidad

Hospital Plató guardonat en el V Foro de Excelencia en Sanidad

Author: Laia/dijous, 16 de novembre de 2017/Categories: Actualitat

Rate this article:
5.0

El Club de Excelencia en Gestión reconeix en tres àmbits diferents a l’hospital, premiant la seva trajectòria en excel·lència en gestió, sent finalistes de les Bones Pràctiques 2017 per un treball d’infermeria i reconeixent la trajectòria i compromís del Dr. Tomàs Alonso, director assistencial de Plató i membre del Foro Sanidad del Club.


El 16 de novembre, en el marc del V Foro de Excelencia en Sanidad organitzat pel Club de Excelencia en Gestión sota el lema “Experiencia de Paciente, hacia la Excelencia”, l’Hospital Plató ha sigut guardonat amb tres reconeixements:

  • Premi a la trajectòria en excel·lència en gestió pel treball “La gestión para el compromiso de los profesionales en Hospital Plató
  • Reconeixement com a Finalistes de les Bones Pràctiques 2017 per “Gestión Integral de las Heridas Crónicas y su impacto en la Seguridad del Paciente
  • Reconeixement al Dr. Tomàs Alonso, Director Assistencial de l’hospital, per la seva trajectòria i compromís com a membre del Foro Sanidad del Club.

 

Aquests premis, recollits per la Sra. Anna Jover Moreno, directora de gestió social i corporativa; la Sra. Gemma Gallardo, directora d’infermeria i el Dr. Tomàs Alonso, director assistencial; reconeixen la tasca que Plató ve desenvolupant sobre gestió de l’excel·lència des de 2002.

 

La Direcció de l’hospital destaca que aquests premis són possibles gràcies a l’esforç de totes les persones professionals de Plató, pel seu compromís i la seva implicació diària. 


Number of views (7523)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa