Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Concerts i Música en vena a les sales d’espera de l’Hospital Plató

Concerts i Música en vena a les sales d’espera de l’Hospital Plató

Author: Laia/dijous, 21 de desembre de 2017/Categories: Notícies

Rate this article:
4.215.0

El passat divendres 15 de desembre vam gaudir a l’hospital de la música de Painomi gràcies a la iniciativa de Música en Vena. Durant el matí les artistes van tocar la seva música i nadales a diferents sales d’espera de l’hospital, amb la finalitat d’acompanyar a pacients, familiars i professionals durant la seva estada al nostre centre.Grup musical Painomi interpretant cançons i nadales a l'entrada de l'hospital   

 

El dia 15 es va celebrar el tradicional aperitiu de Nadal dirigit a les persones professionals de l’hospital. Durant la celebració es va dur a terme l’acte de despedida del company Dr. Tomàs Alonso, director assistencial de Plató que ha estat a l’hospital més de 30 anys. Diferents professionals que han compartit la seva vida laboral amb el Dr. Alonso li van dedicar unes paraules i van destacar la seva professionalitat i van agrair la seva aportació a Plató i especialment el seu compromís i dedicació en bons i mals moments.

 

Durant el matí i abans de la celebració de l’aperitiu, es va dur a terme una gira intrahospitalària amb el grup de música Painomi, a través de Música en Vena. Amb els seus concerts van aconseguir amenitzar el divendres oferint breus concerts de música en directe a diferents espais de l’hospital. Pacients, familiars i personal sanitari va agrair aquests moments que els van servir per desconnectar i fer més agradable la seva espera.

 

 

Més informació sobre Música en vena: http://musicaenvena.com/

Música en vena és una associació sense ànim de lucre dedicada a la millora de les estades hospitalàries de pacients, familiars i personal sanitari a través de la música en directe.

Aquesta iniciativa va néixer fa 5 anys a la Comunitat de Madrid i recentment han desembarcat a Catalunya.

La seva vocació és la de contribuir a millorar la societat a través de la música: impulsar la seva funció com a eina d'acció social, crear noves audiències, nous espais i circuits, així com generar oportunitats d'activitat i futura ocupació per als músics.

Number of views (8582)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa