Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El servei de Cirurgia Vascular certificat per la Societat Espanyola d’Angiologia i Cirurgia Vascular

El servei de Cirurgia Vascular certificat per la Societat Espanyola d’Angiologia i Cirurgia Vascular

Només 21 centres a Espanya han aconseguit l’homologació del seu Laboratori de Diagnòstic Vascular, que permet acreditar el correcte funcionament del servei i fan que sigui mereixedor de tota la confiança diagnòstica.

Author: Laia/dimecres, 21 de març de 2018/Categories: Actualitat

Rate this article:
No rating

El servei de Cirurgia Vascular de l’Hospital Plató ha aconseguit la Certificació CDV (Capítulo de Diagnostico Vascular) de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular. Aquesta certificació permet a l’hospital acreditar el seu correcte funcionament, l’ús de pautes protocol·litzades i normes de funcionament segons les recomanacions del CDV.

L’Hospital Plató és un dels 21 centres que assoleix la Certificació del seu Laboratori de Diagnòstic Vascular a Espanya, després de presentar els seus mèrits i assolir tots els requisits sol·licitats per la SEACV.

L’homologació de Laboratoris Vasculars es basa en l’anàlisi i integració d’experiències similars a altres països, i pretén oferir uns estàndards de qualitat referits a un laboratori dins dels serveis d’Angiologia i Cirurgia Vascular, integrats per una alta proporció de persones amb certificació personal bàsica i uns controls de validació i acreditació que el fan mereixedor de tota la confiança diagnòstica possible.

Certificat Societat Espanyola d'Angiologia i Cirurgia Vascular

Number of views (3706)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa