Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’Hospital Plató és una de les 50 millors empreses per treballar l’any 2018

L’Hospital Plató és una de les 50 millors empreses per treballar l’any 2018

L’Hospital Plató ha sigut reconegut per Great Place to Work com la 12a millor entitat en la categoria de 250 a 500 professionals per treballar.

Author: Laia/dimarts, 27 de març de 2018/Categories: Actualitat

Rate this article:
No rating

Madrid, 23 de març de 2018

El passat dijous 23 de març es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis a les Millors Empreses per Treballar que conformen la llista Best Workplaces Espanya 2018 de Great Place to Work. Aquest rànquing certifica cada any els Millors Llocs per Treballar segons diferents categories: d’acord amb la percepció dels seus professionals (2/3 de l’avaluació total) i les seves pràctiques i polítiques de desenvolupament de persones (1/3 de la valoració). En aquesta 16a edició dels premis, Great Place To Work ha analitzat més de 300 empreses de diferents mides i sectors.

 

És el primer any que l’Hospital Plató apareix al Llistat de les Millors Empreses per Treballar, sent acreditada com la 12a millor empresa per treballar en la categoria de 250 a 500 professionals. Aquest és un reconeixement al model de gestió de persones que Plató ve desenvolupant des de 2002, i que, d’acord amb els seus objectius essencials: sostenibilitat social, econòmica i excel·lència assistencial, defineix la seva cultura organitzacional situant a les persones professionals com l’eix principal de les seves polítiques, repercutint directament sobre els resultats amb pacients i ciutadania.

 

Great Place To Work és un referent internacional en la consultoria d’investigació i gestió dels recursos humans. El Director General de Great Place To Work a Espanya, Nicolás Ramilo, va destacar que “les companyies que conformen la Llista Best Workplaces són una referència per al teixit empresarial, per generar una cultura corporativa basada en la confiança”.

 

L’acte va tenir lloc al Castillo de Viñuelas de Madrid i va comptar amb la presència de més de 700 assistents, que van destacar la importància del model Great Place To Work (GPW) perquè qualsevol organització aconsegueixi ser un Excel·lent Lloc per Treballar per a tothom: les persones, la sostenibilitat i la societat. A través d’aquest model, que mesura el nivell de confiança dins de l’organització, la consultora GPW ajuda a totes les empreses de tots els sectors i mides a assolir els objectius corporatius en un entorn laboral positiu, en el que totes les persones treballin unides com un gran equip.

 

Les Millors Empreses marquen la diferència

Segons GPW, les Millors Empreses per Treballar a Espanya l’any 2018 destaquen pels següents aspectes mesurats al llarg de l’any passat:

      El 97% dels professionals afirma que són tractats de forma igualitària sense importar la seva condició sexual.

      El 92% assegura rebre un tracte just, independentment del seu gènere.

      El 95% de les companyies tenen un codi de conducta per combatre la discriminació per sexe, edat, orientació sexual i/o religió i el 86% compta amb una persona dedicada a vetllar per la diversitat.

      El 89% considera que els seus superiors es comporten d'una manera ètica i honesta en gestionar el negoci.

      El 82% disposa de premis i pràctiques per reconèixer els esforços extraordinaris dels empleats.

      El 77% considera que se li involucra en la presa de decisions de la companyia.

      El 72% de les empreses tenen un departament dedicat a la innovació.

      El 98% compta amb horari flexible i el 82% té mesures de teletreball.

      El 86% afirma que pot prendre's temps lliure sempre que ho necessiti.

      El 90% de les companyies ofereix assegurança médica als seus empleats.

·      El 78% té un sistema retributiu de compensació flexible.

 

Great Place To Work elabora cada any la Llista Best Workplaces, a través d'un minuciós procés d'anàlisi, avaluació i certificació en el qual aquest any han estat consultats prop de 393.000 empleats. Per GPW, les persones dels diferents col·lectius de l'empresa són la clau essencial per crear una relació de confiança i arribar a construir un Excel·lent Lloc per Treballar.

Per conèixer el llistat complet de les Millors Empreses per Treballar 2018 es pot consultar el següent enllaç:

http://greatplacetowork.es/best_workplaces_2018/

Number of views (3292)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa