Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató entrega el Premi FAD en integració social a les persones en risc d’exclusió a la Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral

Hospital Plató entrega el Premi FAD en integració social a les persones en risc d’exclusió a la Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral

La vicepresidenta del patronat d’Hospital Plató, Núria Llaberia, va fer entrega del guardó en la XXIX edició dels Premis Fundació Avedis Donabedian a la Qualitat, el passat 11 d’abril.

Author: Laia/divendres, 13 d’abril de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L'acte d'entrega, celebrat el passat 11 d'abril, va tenir lloc al Palau de la Música Catalana, on es van reconèixer diferents aspectes de la qualitat de les institucions sanitàries. El guardó patrocinat per Hospital Plató es va atorgar a la Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral, pel seu projecte de prevenció i abordatge de l'exclusió social.

Com cada any, també es va fer entrega de Premi de l'Aliança d'Hospitals Els Quatre Gats al projecte Interxarxes. La Directora de Gestió Social i Corporativa d'Hospital Plató, Anna Jover, i el gerent de l'Hospital Sant Rafael, el doctor Jesús Ezquerra, van fer entrega del premi. La iniciativa premiada consisteix en l'establiment d'una xarxa de coordinació regular i estable en l'àmbit del districte d'Horta-Guinardó entre els diferents serveis de salut, educació i atenció social adreçats a la població infantil (0-18 anys).


Hospital Plató és un dels patrocinadors dels Premis Avedis Donabedian a la Qualitat, que des de 1989 volen reconèixer la tasca de les institucions sanitàries i alhora marcar les tendències de desenvolupament en diferents àrees.

Number of views (2184)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa