Català / Castellano / Pacient Internacional    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El Servei de COT de l’Hospital Plató rep el Premi a la Investigació Padre Vicente Macián

El Servei de COT de l’Hospital Plató rep el Premi a la Investigació Padre Vicente Macián

Ha estat en la sisena edició d'aquests guardons, en el marc del Pain Forum 2018

Author: Laia/dimecres, 9 de maig de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
4.0

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Plató va rebre el passat dissabte 5 de maig, el primer premi de la sisena edició dels guardons Padre Vicente Macián. En el marc del Pain Forum 2018, celebrat a Menorca, es va premiar el seu treball 'Necrosi avascular cap femoral bilateral post-gestacional', que va presentar la Dra. Laia Sabaté.

L'estudi presentat per professionals del nostre centre es basava en un cas puntual i excepcional, amb el que es van trobar a l'Hospital Plató.

Aquest fòrum s'ha consolidat com una cita anual per als professionals, els organismes i les empreses que lluiten contra el dolor crònic. S'ha transformat en una trobada científica multidisciplinar.  


   


A part de l'Hospital Plató, també van rebre un reconeixement la Fundació Grunenthal, l'Associació Nacional d'Informadors de la Salut (ANIS), el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu o l'Hospital Santa Pau i Santa Tecla, entre d'altres.

Així doncs, es va premiar l'excel·lència en la lluita contra el dolor crònic, en una gala celebrada al Teatre Principal de Maó, on es van entregar els premis anuals de la Fundació Sine Dolore.

Number of views (2911)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2019 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa