Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató rep l’acreditació com a Unitat Bàsica d’Asma

Hospital Plató rep l’acreditació com a Unitat Bàsica d’Asma

La Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) ha concedit l'acreditació al centre hospitalari, que des d'ara tindrà un especialista dedicat en gran part a la patologia asmàtica

Author: Laia/dimecres, 16 de maig de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L'Hospital Plató ha rebut l'acreditació com a Unitat Bàsica d'Asma. Per aconseguir-la, el Servei de Pneumologia, format pel Dr. David de la Rosa, la Dra. Pilar Martínez i la Dra. Patricia Chang, va presentar una petició a la SEPAR, acreditant la seva activitat assistencial en aquest àmbit. Aquesta acreditació suposa un segell de qualitat de l'atenció que es dona en el centre hospitalari, que actualment atén a uns 150 pacients a l'any amb aquesta malaltia.

 

L'especialista en la patologia asmàtica a l'Hospital Plató serà la Dra. Pilar Martínez, que ha rebut una formació específica. La doctora assegura que obtenir aquesta acreditació és "anar cap a l'excel·lència. És un esforç que ens obliga a fer-ho encara millor".

 

L'objectiu és millorar la qualitat assistencial dels pacients asmàtics, i establir recursos i facilitar la gestió d'aquests. Per ser una Unitat Bàsica d'Asma s'han de complir uns requisits en l'activitat assistencial, disposar dels recursos tècnics necessaris, així com els recursos humans i una formació acreditada en asma.

 

L'asma és una malaltia crònica que afecta aproximadament a 300 milions de persones arreu del món. A Espanya es calcula que hi ha 3 milions d'asmàtics, un 5% són adults i el 10% infants.

Number of views (3636)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa