Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’equip del Servei de Cirurgia de l’Hospital Plató rep el Premi Dr. Lino Torre 2018

L’equip del Servei de Cirurgia de l’Hospital Plató rep el Premi Dr. Lino Torre 2018

El guardó, atorgat per l'Hospital del Mar de Barcelona, premia la investigació quirúrgica en l'àmbit nacional. L'estudi guanyador va sortir publicat a la revista British Journal of Surgery

Author: Laia/dimarts, 29 de maig de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
1.0

El Servei de Cirurgia de l'Hospital Plató ha estat guardonat amb el XIX Premi Dr. Lino Torre a la investigació quirúrgica. El Dr. Carlos Hoyuela va recollir el premi el passat divendres, 25 de maig, a l'Hospital del Mar per l'estudi multicèntric "Randomized Clinical Trial of mesh fixation with glue or sutures for Lichtenstein hernia repair".

Aquest premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica. En aquest cas, l'article guanyador es va publicar a la prestigiosa revista British Journal of Surgery.

Enguany, es van presentar una vintena de treballs procedents de centres de tota Espanya, dels quals se'n van seleccionar deu. Finalment, l'estudi guanyador, liderat pel Dr. Hoyuela, compara dues tècniques per a la reparació d'hèrnies inguinals.

El Dr. Lino Torre (1923-1998) va ser un cirurgià clínic apassionat per la docència i la recerca. Es va formar a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i va ser Cap del Servei a l'Hospital del Mar a partir del 1966.

Number of views (3388)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa