Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Medalla d’Or al Mèrit Humanitari per a Anna Jover, Directora de Gestió Social i Corporativa de l’Hospital Plató

Medalla d’Or al Mèrit Humanitari per a Anna Jover, Directora de Gestió Social i Corporativa de l’Hospital Plató

L'Acadèmia de Ciències de la Salut Ramón y Cajal li va fer entrega d'aquesta distinció el dijous 31 de maig, en un acte a Madrid. És un reconeixement a la seva excel·lent trajectòria professional, vinculada a la gran tasca social que es realitza al centre hospitalari, així com la tasca humanitària i benefactora cap als més necessitats

Author: Laia/dimarts, 5 de juny de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

Anna Jover, Directora de Gestió Social i Corporativa de l'Hospital Plató, ha estat premiada amb la Medalla d'Or al Mèrit Humanitari de l'Acadèmia de Ciències de la Salut Ramón y Cajal. Se li ha volgut reconèixer la seva trajectòria professional, vinculada a la seva gran tasca social, humanitària i benefactora cap als més necessitats.


 

Anna Jover en el moment de l'entrega del reconeixement. 


L'entrega de les primeres Medalles al Mèrit Humanitari va ser el passat dijous, 31 de maig, a Madrid. Anna Jover va voler compartir el premi amb totes les persones professionals i voluntaris del centre, ja que sense ells molts projectes no serien possibles. Jover, sempre s'ha dedicat al sector de la salut amb la visió de ser un bé social, aplicant polítiques de desenvolupament professional en el centre hospitalari de Barcelona.

La presidenta de l'Acadèmia, la doctora Carmen Slocker, va assegurar als premiats que tots ells són "absolutament necessaris en aquesta societat plena de desigualtats". Els premis han volgut reconèixer el compromís amb la solidaritat d’aquelles persones que pensen en els altres i contribueixen a fer un món millor.

Number of views (3438)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa