Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Arranca la campanya "Aprendre a Plató"

Arranca la campanya "Aprendre a Plató"

Es tracta d'una acció comunicativa que té per objectiu fer visible l'experiència de diferents estudiants en pràctiques dins el centre hospitalari

Author: Laia/dijous, 7 de juny de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
667.0

L'Hospital Plató posa en marxa la campanya "Aprendre a Plató" des d'aquest dijous 7 de juny. Es tracta d'una acció comunicativa que té per objectiu fer visible l'experiència de diferents estudiants en pràctiques dins el centre hospitalari. Futurs professionals donen el seu testimoni i expliquen com és el seu dia a dia al costat de les persones treballadores de l'Hospital Plató.

Així doncs, mitjançant 4 càpsules de vídeo, es pretén divulgar la tasca docent de l'entitat, així com el paper rellevant dels seus valors en la organització de la pràctica assistencial, i com s'involucren els estudiants al llarg de la seva estada al centre.

Els vídeos de la campanya estaran protagonitzats per estudiants de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat de Barcelona (UB). En ells veurem com els ha ajudat aquesta presa de contacte amb el món professional i com se'ls ha traslladat el compromís amb el tracte humà i personalitzat cap als pacients. La primera protagonista és la Natàlia, estudiant d'infermeria. La seguiran les experiències d'en David, estudiant de medicina; la Marta, auxiliar d'infermeria a l'Hospital Plató que va fer les pràctiques al mateix centre; i la Clàudia, estudiant de medicina.  

Així, doncs, donem el tret de sortida a la campanya "Aprendre a Plató" amb aquest vídeo. 
 


Hospital Plató té com a missió tenir cura de la salut de les persones mitjançant el desenvolupament integral de tots els professionals, així com dels estudiants que rep anualment. Des de l'Hospital Plató s'agraeix la participació de professionals i estudiants que han fet possible la campanya "Aprendre a Plató".

Number of views (3447)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa