Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató crea un nou quiròfan i el servei d’esterilització per a l’Hospital Youssou N’Mbargane Diop del Senegal

Hospital Plató crea un nou quiròfan i el servei d’esterilització per a l’Hospital Youssou N’Mbargane Diop del Senegal

Author: Laia/dimecres, 18 de juliol de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

En breu comencen les obres per a la creació d'un nou quiròfan de cirurgia general a l'Hospital Youssou N'Mbargane Diop de Rufisque, al Senegal. Alhora, s’iniciaran les obres de millora del quiròfan que ja tenia fins ara el centre senegalès. Tot plegat, es tracta de l'última iniciativa impulsada pel projecte de cooperació internacional de l'Hospital Plató, que està en marxa des de l’any 2010.

Les obres dotaran de nou equipament de cirurgia general l'hospital senegalès i, a més a més, es crearà el servei d'esterilització, que permetrà una atenció més segura per als seus pacients i un pas endavant per a l'hospital.

Ja, el 2017, es va fer entrega de 3 ecògrafs als professionals sanitaris de l'Hospital Youssou N'Mbargane Diop, per tal que el centre comptés amb instruments assistencials que permeten detectar i diagnosticar possibles malalties i anomalies. Alhora, es va inaugurar el nou espai del Servei de Maternitat, que pot arribar a atendre més de 800 parts per trimestre, i es va planificar el Pla Estratègic empresarial i assistencial de l'hospital, conjuntament amb el director del Ministeri de Sanitat del Senegal i l'equip de l'Hospital Plató.

INICIS DEL PROJECTE

Fa gairebé 10 anys que des de l'Hospital Plató es treballa per millorar les condicions de salut i reinserció de la joventut de la població senegalesa de Rufisque, a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. Allà els recursos sanitaris disponibles són escassos i els més joves són sovint els més perjudicats.

De mica en mica, es van millorant els serveis mèdics de l'Hospital Youssou N’Mbargane Diop, es lluita per a la inserció de nens i joves a través de l'escolarització i l'esport, i, alhora, es van actualitzant les instal·lacions de l'Escola Keur Tata Oumy. 

 

Col·laboreu amb nosaltres i continuem fent-ho possible!


Si voleu posar el vostre gra de sorra, podeu fer un ingrés o una transferència* al següent número de compte:

ES42 0019 0026 6140 1003 7915

O bé, podeu fer un donatiu a través de la web de l'hospital:

https://www.hospitalplato.com/Projecte-Senegal

*Per rebre el certificat de desgravació fiscal pel teu donatiu al Projecte Ajuda Senegal, has d’enviar un mail a comptabilitat@hospitalplato.com amb l’assumpte CERTIFICAT DONACIÓ SENEGAL

 

Number of views (2723)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa