Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató celebra el Dia Mundial del Dolor amb una Jornada de Salut al Carrer

Hospital Plató celebra el Dia Mundial del Dolor amb una Jornada de Salut al Carrer

Professionals del centre s'apropen al barri per parlar als veïns d'aquesta patologia

Author: Laia/dimarts, 9 d’octubre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L’Hospital Plató surt de nou al barri per parlar de salut als veïns del districte de Sarrià-Sant Gervasi. En aquest cas, celebrant una Jornada de Salut al Carrer dedicada al Dolor. Serà el pròxim dimecres 17 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Dolor, a la Plaça Molina.

Sota el lema “La teva vida sense dolor”, professionals del Servi de Patologia del dolor del nostre centre oferiran diferents proves a les persones que vulguin. Es mesurarà el dolor dels pacients a través de l’ EVA (escala visual analògica del dolor), una línia dividia en deu punts que serveix per mesurar el grau del dolor dels pacients, i també es realitzarà una mesura de la força per Chronojump.

A més a més, la Jornada de Salut al Carrer servirà per fer difusió del 'Grup Sense Dolor Plató', una iniciativa del centre que pretén convertir-se en un grup de recolzament per a pacients que pateixen dolor. Té per objectiu compartir experiències, activitats, tallers i xerrades amb altres persones i professionals sanitaris relacionats amb el dolor crònic i agut.

Us hi esperem!

Number of views (1614)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa