Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
AFORAMENT COMPLET - L’ètica de les decisions compartides i els valors, protagonistes de la Jornada Estratègica d’Hospital Plató

AFORAMENT COMPLET - L’ètica de les decisions compartides i els valors, protagonistes de la Jornada Estratègica d’Hospital Plató

Serà el pròxim 16 de novembre a la Sala Tavern del centre

Author: Laia/dimecres, 10 d’octubre de 2018/Categories: Actualitat, Events, Notícies

Rate this article:
No rating

S'ha arribat a l'aforament complet de la sala.
Disculpeu les molèsties.


Un any més, l’Hospital Plató celebra la Jornada Estratègica del centre. Una cita anual, que arriba a la XVI edició, en aquest cas, parlant de valors i l’ètica de les decisions compartides.

L’objectiu d’aquestes jornades és, per una banda, compartir experiències de diferents professionals al voltant de la presa de decisions assistencials d’acord amb els principis ètics, sempre respectant la voluntat dels pacients i el seu entorn. Es farà en forma de tertúlia, en aquest cas, moderada per Albert Om, periodista i director del programa ‘Islàndia’ de Rac1. Per altra banda, es posarà sobre la  taula una de les preocupacions diàries en l’entorn sanitari: la resistència als antibiòtics.  

Una jornada oberta a tothom que pretén debatre sobre temes d’interès actuals, difondre informació i visualitzar accions ben realitzades per persones professionals de l’Hospital Plató.

Podeu consultar el programa d’aquesta edició a continuació: PROGRAMA JORNADA ESTRATÈGICA 2018

 

Number of views (2358)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa