Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Un projecte d’intel·ligència artificial d’Hospital Plató, reconegut amb el segon premi al Congrés Mundial d’Hospitals

Un projecte d’intel·ligència artificial d’Hospital Plató, reconegut amb el segon premi al Congrés Mundial d’Hospitals

Basat en solucions de Data Science, està enfocat a la predicció del risc de readmissió i l'estimació dels dies pendents per donar l'alta als pacients ingressats a l'hospital

Author: Laia/dimarts, 16 d’octubre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

El projecte Intel·ligència Artificial per a l’anàlisi predictiu d’altes i readmissions d’Hospital Plató, ha estat reconegut com a "silver winner" (segon premi) en els Premis al millor pòster del Congrés Mundial d’Hospitals.

Enguany, Hospital Plató va presentar el pòster "Using Data Science to address two major problems in hospital daily practice: readmissions ans days to discharge" (Ús del Data Science per abordar dos problemes principals en la pràctica diària de l’hospital: reingressos i dies fins l’alta). Es tracta d’un dels projectes que Hospital Plató està abordant des de la Comissió d’Innovació i Projectes Estratègics i té per objectiu fer una predicció força precisa del risc de reingrés i l’estimació dels dies pendents per donar l’alta als pacients ingressats al centre.

D'aquesta forma es pot ajudar a prendre accions preventives per evitar readmissions, amb una millora de la qualitat assistencial i de l'eficiència en el procés d'hospitalització, i fer una predicció dels dies per l’alta a temps real per contribuir a una planificació òptima de la distribució de pacients a les plantes de l'hospital, i d'aquesta forma optimitzar l'ús del recurs del llit. 

D'altra banda, Hospital Plató també va presentar el seu model de compromís amb la societat més enllà de l'hospital, a través dels professionals del centre i el grup de voluntaris.

Aquesta ha estat la 42a edició del Congrés Mundial d’Hospitals (WHC), que està organitzada per la International Hospital Federation (IHF). Es va celebrar la passada setmana, del 10 al 12 d’octubre, a Brisbane (Austràlia), i ha comptat amb la participació de més de 150 ponents de 30 països diferents que es reuneixen anualment per tractar com ha d’evolucionar l’atenció a la salut per satisfer les demandes del segle XXI.

Number of views (1779)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa