Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató, present al Congrés SECA 2018

Hospital Plató, present al Congrés SECA 2018

Professionals del centre van presentar diferents projectes de l'hospital, relacionats amb valors, igualtat, docència, comunicació, prescripció d'antibiòtics i intervencions farmacèutiques

Author: Laia/dilluns, 22 d’octubre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Hospital Plató ha comptat amb representació al XXXVI Congrés SECA (Sociedad Española de Calidad Asistencial), que es va celebrar a Burgos la setmana passada. Professionals del centre hi van acudir per presentar alguns dels projectes que s'estan portant a terme a l'hospital.

Es va presentar l'eina de comunicació instantània Medxat, que Hospital Plató va implantar al centre l'abril d'aquest any. D'altra banda, es va parlar de la gimcana que es va realitzar en les Jornades Estratègiques 2017, com a eina per transmetre valors, i que va tenir molt bona acollida per totes les persones professionals.

També es va tractar la igualtat de gènere dins del centre, com a política de gestió del talent, i es va explicar el pla d'acollida que el centre hospitalari segueix amb els estudiants en pràctiques, siguin de medicina, infermeria o d'auxiliar d'infermeria.

A més a més, també es van tractar les intervencions farmacèutiques i es va presentar la implementació i els primers resultats del Programa d'Optimització d'ús d'antibiòtics al centre hospitalari.

El Congrés SECA se celebra anualment per tractar temes relacionats amb la qualitat en l'assistència sanitària en l'àmbit hospitalari, salut mental, sociosanitari, assistència primària i gestió de la qualitat. Aquest any el fil conductor era l'evolució i progrés de la Qualitat Assistencial, analitzant el present i identificant les claus del futur d'una assistència de qualitat, sense renunciar a l'excel·lència.

Number of views (1617)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa