Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató, nomenat Ambaixador de l’Excel·lència Europea 2018

Hospital Plató, nomenat Ambaixador de l’Excel·lència Europea 2018

El reconeixement vol posar en valor el nivell d'Excel·lència de l'organització al haver sobrepassat els 600 punts EFQM en l’avaluació externa sobre la seva gestió

Author: Laia/dimecres, 31 d’octubre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L'Hospital Plató és un dels Ambaixadors de l’Excel·lència Europea 2018 des d’aquesta setmana. En el marc del Fòrum anual del Club Excelencia en Gestión, es va fer entrega d’aquest reconeixement a Jordi Pujol, director general de l’Hospital Plató, Marta Barahona, adjunta a la direcció, i a Anna Jover, directora de Gestió Social i Corporativa del centre.

El centre hospitalari ha estat una de les 14 organitzacions anomenades ambaixadores, ja que compta amb un segell EFQM vigent amb una puntuació de 600 o més punts. Així doncs, es posa en valor l’esforç que fa Hospital Plató per millorar any rere any, sempre seguint els valors del Model EFQM d’excel·lència.

La resta d’ambaixadors de l’excel·lència d’enguany són: Caixabank, Ajuntament d’Alcobendas, Compañia Logística de Hidrocarburos (CLH), Grupo Umivale, Hospital Moncloa, Grupo Banco Sabadell, Hospital Universitario Infanta Elena, Sanitas Hospitales, Colegio San Cernin, Red Eléctrica de España, Unión de Mutuas M.A.T.E.P.S.S Nº267, Àrea de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona i Enegás.  

Number of views (1463)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa