Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató acull la VIII Jornada de la migranya a Catalunya

Hospital Plató acull la VIII Jornada de la migranya a Catalunya

Es tracta d'una cita anual divulgativa i científica, dirigida tant a professionals sanitaris com a pacients i familiars. Serà el pròxim divendres 14 de desembre a la Sala Tavern del centre

Author: Cristina Grané/dilluns, 26 de novembre de 2018/Categories: Actualitat, Events, Notícies

Rate this article:
No rating

Event date: 14/12/2018 Export event

L’Hospital Plató és l’escenari escollit per celebrar la VIII edició de la Jornada de la migranya a Catalunya, concretament la Sala Tavern del centre. Serà el pròxim divendres 14 de desembre, a partir de les 9 del matí. La jornada, està organitzada pel grup de Neurologia de l’Àrea Sanitària Integral de Barcelona Esquerra (AIS-BE) i coordinada per la Dra. Neus Fabregat, neuròloga de l’Hospital Plató. Es tracta d’una jornada divulgativa i científica dirigida tant a professionals (en la sessió del matí) com a pacients, familiars i persones interessades en conèixer aquesta malaltia i el seu tractament (en la sessió de tarda).

La migranya afecta aproximadament a una de cada 10 persones adultes al món i representa la sisena causa de discapacitat, segon un estudi de l’OMS. I és que la migranya no és només mal de cap, sinó que es pot convertir en una malaltia neurològica crònica. D’altra banda, és tres vegades més comunica en dones que homes i, generalment, s’inicia abans dels 30 anys.

La jornada comptarà amb la presència de professionals sanitaris experts en la malaltia, però també amb pacients que la pateixen i que aportaràn la seva visió i experiència. L’acte d’inauguració començarà a les 9 del matí, a càrrec del Dr. Jordi Altés, director mèdic de l’Hospital Plató, el Dr. Xavier Altimiras, Director de l’AIS-BE, el Dr. Joan Martí, president de la Societat Catalana de Neurologia, i el Dr. Antonio Sisó, president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Al llarg del matí es parlarà de la integració entre diferents nivells assistencials, els tractament actuals que reben els pacients i cap a on evolucionaran en el futur.

En la sessió de la tarda, es continuarà aprofundint en aquesta malaltia, aquesta vegada, però, parlant de com conviure amb ella, els recursos informatius que existeixen actualment, i debatent de com és el model assistencial d’avui en dia per tractar la migranya.

Podeu consultar el programa d’aquesta edició en aquest enllaç: 

PROGRAMA VII JORNADA DE LA MIGRANYA A CATALUNYA

Us podeu inscriure aquí:

 

Number of views (1032)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa