Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’Hospital Plató parla sobre el dolor amb pacients i familiars

L’Hospital Plató parla sobre el dolor amb pacients i familiars

Unes 50 de persones es van reunir en la primera xerrada organitzada pel 'Grup Sense Dolor Plató', un grup de recolzament per pacients que en pateixen

Author: Cristina Grané/dimarts, 27 de novembre de 2018/Categories: Actualitat, Events, Notícies

Rate this article:
No rating

El 'Grup Sense Dolor Plató' va celebrar la primera activitat per als seus membres el passat dijous 22 de novembre. La xerrada "La teva vida sense dolor" es va convertir en un espai per posar en comú i resoldre alguns dubtes dels pacients i familiars que van acudir-hi. Mig centenar de persones es van reunir a la Sala Tavern del centre per descobrir, de la mà dels professionals del Servei de Patologia del Dolor, diferents tècniques, tractaments i consells sobre el dolor.

El 13 de desembre se celebra una nova xerrada, aquesta vegada centrada en l’exercici per combatre el dolor, consells per pal·liar-lo i el control de l’estat d’ànim, que es veu afectat amb el patiment de dolor. La xerrada és oberta a tothom, encara que no formin part del ‘Grup Sense Dolor Plató’. En cas de voler assistir s’ha de confirmar l’assistència trucant al 93.306.99.00 – extensió: 3913.

Podeu consultar el programa de la xerrada del dijous, 13 de desembre, aquí:

PROGRAMA ‘LA TEVA VIDA SENSE DOLOR’ – 13 DE DESEMBRE DE 2018

El 'Grup Sense Dolor Plató' és una iniciativa de l’Hospital Plató que pretén convertir-se en un grup de recolzament per a pacients i familiars que conviuen amb el dolor. Té per objectiu compartir experiències, activitats, tallers i xerrades amb altres persones i professionals sanitaris relacionats amb el dolor crònic i agut.

Number of views (1941)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa