Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
La Unitat de Ferides de l’Hospital Plató, acreditada pel GNEAUPP

La Unitat de Ferides de l’Hospital Plató, acreditada pel GNEAUPP

L'Acreditació demostra que la Unitat assoleix uns estàndards de qualitat en la gestió del problema de les úlceres per pressió i altres ferides, dins les àrees de la prevenció i el tractament

Author: Cristina Grané/dimarts, 4 de desembre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

L'Hospital Plató ha rebut l'acreditació de la seva Unitat de Ferides per part del Grup Nacional per a l’estudi i assessorament d'Úlceres per pressió i ferides cròniques (GNEAUPP). L’acte d’entrega va tenir lloc el passat 30 de novembre, en el marc del “XII Simposio Nacional sobre Úlceras por Presión y Heridas Crónicas”, celebrat a València.

L’Acreditació demostra que la Unitat assoleix uns estàndards de qualitat en la gestió del problema de les úlceres per pressió i altres ferides, dins les àrees de la prevenció i el tractament.

La GNEAUPP ha valorat aspectes com l’organització, les gestió logística, la gestió de la informació, els aspectes ètics, els processos assistencials, la continuïtat i seguretat del pacient, així com la formació i investigació que es fa al centre i la qualitat i avaluació dels casos.

D’altra banda, la infermera de l’Hospital Plató, Sonia Riera, en el mateix acte, va rebre el certificat d’Experta en la cura de les UPP i Ferides Cròniques, atorgat per la mateixa organització.

  
 

Number of views (3205)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa