Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El Clínic i l’Hospital Plató despleguen 24 llits de medicina interna per millorar l’atenció urgent

El Clínic i l’Hospital Plató despleguen 24 llits de medicina interna per millorar l’atenció urgent

L’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Plató han iniciat un projecte per a desplegar una unitat de 24 llits situada a Plató, a càrrec del Servei de Medicina Interna del Clínic

Author: Cristina Grané/dimecres, 12 de desembre de 2018/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
2.2

L’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Plató han iniciat un projecte per a desplegar una unitat de 24 llits situada en aquest darrer centre, a càrrec del Servei de Medicina Interna del Clínic.

La iniciativa s’enquadra en l’aliança entre el Clínic i l’Hospital Plató. També se situa en el context del Pla Nacional d’Urgències de Catalunya (PLANUC) i forma part contracte d’activitat entre els centres assistencials i el Servei Català de la Salut (CatSalut). L’objectiu és atendre pacients de l’AISBE (L'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra) que van a urgències de l’Hospital Clínic i que són susceptibles de ser ingressats.

Amb aquesta mesura, s’espera millorar el procés assistencial i optimitzar el drenatge de les urgències.
 

Sobre l’Hospital Clínic

L’Hospital Clínic de Barcelona és un hospital públic universitari amb una història centenària. Amb una plantilla de 4.500 professionals, és un dels principals centres d’assistència mèdica d’Espanya i el primer en producció científica. Ofereix una assistència de qualitat, una investigació biomèdica del màxim nivell competitiu i una gran dedicació docent per formar professionals. Tot plegat s’emmarca en l’excel·lència d’una gestió equilibrada, amb l’objectiu d’oferir a la societat una medicina humanitzada d’avantguarda.

 

Sobre Hospital Plató

Hospital Plató és un centre sanitari acreditat pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i pertany a la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública (XHUP). Fundat l'any 1925, actua com a hospital general bàsic donant cobertura sanitària a una població de 150.000 ciutadans. Ofereix un ampli ventall d'especialitats i la màxima qualitat assistencial als seus pacients, unint tecnologia d'última generació i un equip de professionals altament qualificats. Manté acords, que aporten valor afegit, amb centres d'atenció primària i amb hospitals terciaris, dissenyant protocols d'actuació conjunts per millorar el coneixement dels professionals i crear sinergies per potenciar l'eficiència. Desenvolupa plans estratègics amb la finalitat de disposar d'un marc de gestió global que impulsi la millora contínua, adaptant el Model EFQM d'Excel·lència (European Foundation for Quality Management).

D'aquesta forma, obté una visió global que serveix per estructurar i desenvolupar l'excel·lència en sostenibilitat econòmica, gestió de l'atenció a professionals i qualitat en l'assistència a pacients.

 

 

Number of views (2402)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa