Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató entrega el Premi Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitària al IASS

Hospital Plató entrega el Premi Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitària al IASS

El premi, destinat a un projecte d'integració social de les persones en risc d'exclusió social, té per objectiu reconèixer la tasca de les institucions en aquest sentit

Author: Cristina Grané/dijous, 10 de gener de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Hospital Plató ha fet entrega del Premi Avedis Donabedian a un projecte d’integració social de les persones en risc d’exclusió al Instituto Insular de Atención Social y Sociosanitaria (IASS). L’acte d’entrega va tenir lloc al Palau de la Música Catalana, i Núria Llaberia, vicepresidenta del patronat de l’Hospital Plató, va ser l’encarregada d’entregar el guardó patrocinat pel centre. L’objectiu és reconèixer la tasca d’aquelles institucions que presenten el millor projecte de prevenció i abordatge de l’exclusió social.

  

L’acte va comptar amb la presència del vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès, i la ministra de sanitat, María Luisa Carcedo, que van dirigir unes paraules als assistents. 

La Fundació Avedis Donabedian entrega des de 1989 els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries, amb l’objectiu de reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Hospital Plató entrega un premi patrocinat pel centre, però també el Premi Aliança d’hospitals Els Quatre Gats, que la conformen: Hospital Plató, Fundació Sanitària Mollet, Hospital Sant Rafael i l’Hospital de Campdevànol. En aquest cas a un projecte d’atenció integrada amb lideratge social, que aquest 2019 ha estat atorgat al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

 

Des d’Hospital Plató felicitem a tots els guardonats. Enhorabona!

 

Number of views (1624)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa