Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Nova entrega de material a l’escola de futbol CLACS, al Senegal

Nova entrega de material a l’escola de futbol CLACS, al Senegal

En el marc del Projecte Ajuda Senegal, Hospital Plató ha entregat material esportiu valorat en 10.000€

Author: Cristina Grané/dilluns, 14 de gener de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L'Hospital Plató ha fet una nova donació de material esportiu a l’escola de futbol CLACS en el marc del Projecte Ajuda Senegal que el centre desenvolupa des de l’any 2010.

S'ha entregat un lot de material valorat en 10.000€ i que permetrà seguir amb el projecte que vetlla per la inserció de nens i joves a través de l’esport.

La premsa del país s’ha fet ressò d'aquesta nova col·laboració de l'Hospital Plató i l'escola de futbol CLACS. Us deixem l’article i la seva traducció.


 

Podeu llegir l'article traduit, aquí:

CLACS llança el seu projecte d'estudis esportius

El centre d'oci d'activitats culturals i esportives (CLACS) va rebre molts equips esportius en una cerimònia celebrada el dilluns passat a la pista d'esports d'Arafat. Un gest de Jordi Pujol, director general de l'Hospital Plató de Barcelona. Va ser en presència de Serigne Bara Tall, Inspector Departamental d'Esports.

El projecte CLACS d'estudis esportius es posa en marxa aquest dilluns a la cerimònia de lliurament dels equips del centre. Una iniciativa de Jordi Pujol que, des de fa anys, ha ajudat al desenvolupament dels residents del centre. 

El president de CLACS diu que gràcies a aquesta aliança, Fally Ndaw s'ha beneficiat d'una formació d’entrenador per supervisar millor els joves. "Seguim donant les gràcies a en Jordi pel seu constant suport. Avui, ens ha donat un lot de materials estimats en 10.000 euros (6,5 milions de FDFA)", informa Mamour Ndiaye.


INICIS DEL PROJECTE

Fa gairebé 10 anys que des de l'Hospital Plató es treballa per millorar les condicions de salut i reinserció de la joventut de la població senegalesa de Rufisque, a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. Allà els recursos sanitaris disponibles són escassos i els més joves són sovint els més perjudicats.

De mica en mica, es van millorant els serveis mèdics de l'Hospital Youssou N’Mbargane Diop, es lluita per a la inserció de nens i joves a través de l'escolarització i l'esport, i, alhora, es van actualitzant les instal·lacions de l'Escola Keur Tata Oumy. 

 

Col·laboreu amb nosaltres i continuem fent-ho possible!


Si voleu posar el vostre gra de sorra, podeu fer un ingrés o una transferència* al següent número de compte:

ES42 0019 0026 6140 1003 7915

O bé, podeu fer un donatiu a través de la web de l'hospital:

https://www.hospitalplato.com/Projecte-Senegal

 

 

Number of views (1582)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa